+1-800-997-1228
اطلاعات رواديد

برنامه ویزای گوناگونی چیست؟

برنامه ویزای گوناگونی چیست؟

وزارت امور خارجه آمریکا سالانه حدود 55,000 ویزای مهاجرتی (گرین کارت) را در اختیار مهاجران خارجی قرار می دهد که می خواهند در برنامه ویزای مهاجرتی گوناگونی شرکت کنند. افرادی که از طریق این برنامه ویزا دریافت می کنند، به طور تصادفی و توسط یک برنامه رایانه ای انتخاب می شوند. به همین دلیل، به برنامه ویزای مهاجرتی گوناگونی، لاتاری گرین کارت ویزا نیز گفته می شود. قانون مهاجرت 1990 کنگره ایالات متحده آمریکا این برنامه را بوجود آورد تا تنوع جوامع قومی و فرهنگی در آمریکا ایجاد شود. بنابراین، لاتاری گرین کارت متقاضیان را تنها از کشورهایی می پذیرد که میزان مهاجرت مردم آن کشورها به ایالات متحده آمریکا در طول تاریخ کم باشد.

اگر در طی پنج سال گذشته بیش از 50,000 مهاجر از یک کشور خاص به آمریکا مهاجرت کرده باشند، متقاضیان آن کشور واجد شرایط شرکت در برنامه ویزای گوناگونی نخواهند بود. علاوه بر اینکه متقاضیان باید از کشور واجد شرایط تقاضا داده باشند، افراد جویای ویزای گوناگونی باید از شرایط ثابت تحصیلی یا شغلی نیز برخوردار باشند. متقاضیان این برنامه باید تقاضانامه های خود را در مدت زمان کوتاه و معین جهت ثبت نام به صورت الکترونیکی ارسال کنند. شروع ثبت نام برای لاتاری ویزای 2013 (DV-2013) از 4 اکتبر 2011 تا 5 نوامبر 2011 بوده است. تاریخ ثبت نام برای لاتاری 2014 هنوز اعلام نشده است.

شرایط شرکت در لاتاری ویزا

متقاضیان باید بومی کشور واجد شرایط بوده و از شرایط شغلی و تحصیلی برخوردار باشند تا بتوانند در برنامه لاتاری گرین کارت شرکت کنند. برنامه ویزای گوناگونی قصد دارد از مهاجرت افراد از کشورهایی حمایت کند که در طول تاریخ میزان مهاجرت آنها به آمریکا کم بوده است. به همین دلیل، افرادی که از کشورهایی تقاضا می دهند که در طی پنج سال گذشته بیش از 50,000 مهاجر به آمریکا داشته است، واجد شرایط شرکت در این برنامه نخواهند بود. با این حال، متقاضیان از چنین کشورهایی می توانند از دو طریق واجد شرایط شوند. اول اینکه اگر همسر آنها اهل یک کشور واجد شرایط باشد، آنها نیز می توانند در برنامه شرکت کنند. دوم اینکه اگر والدین متقاضیان شرکت در این برنامه از کشورهای فاقد صلاحیت، در آنجا متولد نشده باشند یا در زمان تولد متقاضی در آن کشورها ساکن شده باشند، این متقاضیان نیز می توانند تقاضا بدهند. والدین متقاضی باید اهل یک کشور واجد شرایط باشند. جهت اطلاع از کشورهایی که واجد شرایط شرکت در لاتاری گرین کارت 2013 نیستند، فهرست ذیل را مطالعه کنید.

کشورهای فاقد صلاحیت شرکت در لاتاری گرین کارت 2013

بنگلادش

اکوادور

مکزیک

جمهوری دومینیکن

برزیل

ال سالوادور

پاکستان

جاماییکا

کانادا

گواتمالا

پرو

ویتنام

چین

هایتی

فیلیپین

بریتانیا (به غیر از ایرلند شمالی)

کلمبیا

هند

کره جنوبی

علاوه بر شرایط کشوری، متقاضیان شرکت در لاتاری ویزا باید از شرایط شغلی و تحصیلی برخوردار باشند. متقاضیان باید برنامه تحصیلی 12 ساله دوره ابتدایی و متوسطه را، از قبیل دبیرستان، گذرانده باشند. با این حال، اگر متقاضیان دو سال سابقه کار در شغلی را داشته باشند که حداقل به دو سال سابقه کاری یا تحصیلی نیاز دارد، می توانند واجد شرایط شرکت در این برنامه شوند. اگر متقاضیان از شرایط تحصیلی و شغلی برخوردار نباشند، واجد شرایط شرکت در لاتاری گرین کارت نخواهند بود.

روند تقاضانامه

متقاضیان واجد شرایط باید تقاضانامه لاتاری ویزای خود را به صورت الکترونیکی و از طریق وب سایت لاتاری گوناگونی وزارت امور خارجه ارسال کنند. متقاضیان فقط می توانند در مدت زمان مشخص در هر سال که وزارت امور خارجه آن را تعیین می کند، تقاضای خود را ارسال کنند. مهلت ثبت نام در لاتاری 2013 پایان یافته است و تاریخ ثبت نام لاتاری 2014 هنوز اعلام نشده است. متقاضیان باید DS 5501 را، که فرم ثبت نام الکترونیکی ویزای گوناگونی (فرم ثبت نام E-DV) نیز نامیده می شود، در وب سایت لاتاری ویزای گوناگونی ارسال کنند. در این فرم متقاضی باید اطلاعات خود از جمله نام، جنسیت، محل تولد، کشوری که متقاضی تابعیت آنجا را دارد، وضعیت تاهل، و اطلاعات تماس را وارد کند. افراد جویای لاتاری گوناگونی باید همراه با تقاضانامه یک عکس دیجیتال از خود ارائه بدهند. لازم نیست هزینه ای را همراه با تقاضانامه ارسال کنید. متقاضیان باید جهت اطلاع از زمان اعلام نتایج لاتاری، وب سایت وزارت امور خارجه را بررسی کنند. مهاجرانی که برنده ویزای لاتاری گوناگونی (DVs) شده اند، کارت اقامت دائم، که گرین کارت نیز نام دارد، دریافت خواهند کرد؛ این کارت به آنها امکان می دهد به طور دائم در ایالات متحده آمریکا زندگی و کار کنند. همسر و فرزندان افرادی که ویزای گوناگونی دریافت کرده اند نیز می توانند برای دریافت گرین کارت تقاضا بدهند تا آنها نیز بتوانند به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کنند.

خلاصه ای از برنامه ویزای گوناگونی

  • سالانه 55,000 ویزا به متقاضیانی اعطا می شود که از کشورهای واجد شرایط در این برنامه شرکت می کنند
  • کشورهای واجد شرایط کشورهایی هستند که میزان مهاجرت مردم آنها به آمریکا در طول تاریخ کم است
  • فرم ثبت نام الکترونیکی ویزای گوناگونی (فرم ثبت نام E-DV) باید به صورت آنلاین ارسال شود
  • ارسال فرم رایگان می باشد
  • به طور معمول رسیدگی به تقاضا 6-8 ماه به طول می انجامد

نظر خود را اضافه كنيد

با استفاده از فیس بوک خود یک پیغام بگذارید شرایط استفاده و سیاست شخصی. اسم فیس بوک شما,عکس ; سایر اطلاعات شخصی شما که در معرض عموم در فیس بوک می باشد با گذاشتن این پیغام به اشتراک گذاشته می شود.